Odd Turn

Vårt tilrettelagte parti

Når vi startet opp høsten 2018, fantes det ikke noe turn tilbud i Telemark for barn som har behov for ekstra tilrettelegging. Vi syntes det er viktig at alle skal ha mulighet for å kunne være med på den fritidsaktiviteten dem selv ønsker, uansett utfordringer og behov. Derfor ville vi gjøre noe med dette og  startet derfor opp vårt tilrettelagte parti.
Medlemstallet vokser for hvert år.

Aldersgruppen er hovedsakelig for barn mellom 6-13år, men vi er fleksible i forhold til dette. Vi har begrensede plasser på partiet for å sikre at alle blir sett og får den tilretteleggingen det er behov for. Det er viktig for alle at treningen blir positiv og lærerik for både gymnastene, foresatte og oss trenere. Derfor ønsker vi et godt samarbeid med foresatte som kjenner barnet sitt best. Trenerne på dette partiet har i tillegg til turn og trenererfaring, helsefaglig bakgrunn.

Treningen legger vi opp slik at det blir trent trent på de grunnleggende turn ferdigheter, koordinasjon, balanse og utviklingen av motorikk. Derfor fokuserer vi også mye på det sosiale, mestring og inkludering.

Vi deltar også på treningssamlinger med andre klubber når sjansen byr seg.

Dersom du har spørsmål eller ønsker å melde på barnet kan du sende en mail til:

st.henriette@gmail.com

84222951_186427765911357_7480011525411831808_n


Odd turn © 2015