Odd Turn
des
28

Vårsesongen 2024

Nå har vi åpnet påmelding for nye medlemmer for vårsesongen 2024.
Man kan starte hos oss det året man fyller 4 år.

Vi starter opp med treninger i uke 2. Treningstider er de samme som i høst.

Nye medlemmer må melde seg inn på https://medlemskap.nif.no/
Søk etter Odds turnforening. Når barnet er registrert som medlem er det viktig å fullføre registreringen ved å melde barnet inn i riktig parti og velge betalingsmåte (Vipps eller faktura).

Vi får mange spørsmål om man kan prøve en gang før de meldes på. Svaret er at vi ønsker at alle meldes på for at vi ikke skal miste oversikten. Er du usikker kan du velge betal senere. Du får da faktura på e-post som du kan vente med å betale til du ser om barnet vil fortsette etter første trening. Vi anbefaler likevel å ikke gi opp etter èn gang, for av erfaring ser vi at de syns de det blir morsommere etter hvert som de begynner å mestre, blir kjent med de andre osv.

For medlemmer på barnepartiene er det veldig viktig å laste ned appen Spond. Der legger vi ut viktig informasjon, treninger og andre arrangementer.
Bruk gruppekode CXYHI for å bli lagt til.

Vi har også en Facebookgruppe som heter Odd turn – for medlemmer. Men det meste av informasjonen kommer på Spond, så det er viktig å være med der.

NB: Husk at tidligere medlemmer også må meldes inn på nytt for hver sesong. Gamle medlemmer som har vært registrert tidligere må logge seg inn på imsapp.nif.no og melde inn i riktig parti. Velg medlemskap i menyen, bla ned til partier og velg riktig parti.

Hvis noen har problemer med innmelding kan dere møte opp på første trening sammen med barnet så er det noen der fra styret som vil hjelpe deg.

Husk at i tillegg til barnepartier har vi også trening for voksne; GymX damer og GymX herrer. Den eldste på GymX herrer er 85 år, så Odds turnforening er for alle 🙂

Vi har også et tilrettelagt parti for barn med funksjonsnedsettelser. Det er for barn og unge fra 6 år og oppover.

Har du spørsmål, send oss en melding på Facebook eller kontakt oss på post@oddturn.no.

Styret og trenere ønsker nye og gamle medlemmer velkommen 🙂

Odd turn © 2015